Contact
expertinstal
Fax:   +40.348.815.026


Tel:   +40.348.457.663; +40.348.457.664Mobil:   +40.740.161.481; +40.744.364.430


Retele Sociale
Produse comercializate
2009-2015 Expert Instal | Design by Target Conexiuni Grup
Difuzoarele pentru aplicatii industriale sunt destinate folosirii in incinte cu regim mare de inaltime. Gama cuprinde difuzoare cu miez reglabil, difuzoare cu lamele reglabile si difuzoare ce functioneaza pe sistemul Krantz (pot functiona in regim cald sau rece). Reglarea difuzoarelor cu elemente mobile se poate face manual sau motorizat.
Difuzoare industriale
Difuzoare pentru montaj in perete, sunt confectionate din otel, vopsit standard RAL 9010. Fiecare difuzor de perete are prevazut un plenum de racord cu damper, prevazut cu stut de racord la tubulatura de ventilatie, prin intermediul unei garnituri de cauciuc ce asigura clasa de etanseitate D.

Aparat aer conditionat
Eficienta superioara MAESTRO & LIBERO a primit eticheta de energie AA (racire/īncalzire), iar COP sunt 4,6/4,6 si 4,0/4,2 pentru 9 k si respectiv pentru 12 k Eco Eye (numai modelele MAESTRO) Noua caracteristica MAESTRO, „Eco Eye”, economiseste consumul de energie prin perceperea miscarii umane ? Flux de aer personalizat: Trimite flux de aer optimizat direct sau indirect, care este setat īn functie de optiunea utilizatorului, prin perceperea temperaturii si miscarii umane. ? Economisire inteligenta: - Functioneaza īn modul economic cānd nu este detectata prezenta umana īn zona - Economiseste 35% din energie cānd functioneaza īn modul inteligent timp de 1 ora.
Flux de aer optimizat īn ambele sensuri, pentru racire si īncalzire Pentru racire, paleta este reglata īn sus, pentru a permite aerului rece sa urce si sa climatizeze un spatiu mai mare.Cāt despre īncalzire, paleta trimite aerul īncalzit īn jos, pentru a īncalzi spatiul de la podea, pentru o temperatura placuta si echilibrata a camerei.

LINK-URI UTILE FURNIZORI
Sisteme de Climatizare si Ventilatie
    PROFESIONALISM        CALITATE        PROMPTITUDINE